A-ploeg

Stand

- Tweede Provinciale C - Oost-Vlaanderen

GS W V G DS P
Volledige stand
11 R. Opdorp 8 3 4 1 11/14 10
12 Schoonaarde 8 2 2 4 7/7 10
13 Klinge 8 2 5 1 4/14 7
14 FC Destelb. 8 1 5 2 10/17 5
15 Verrebroek 8 0 3 5 5/14 5

linkBekijk de volledige stand

Wedstrijden

geen wedstrijden gevonden

linkBekijk het volledige wedstrijdschema

Komend weekend bij KSK

Klinge - Grembergen

0-1

 

Klinge - Grembergen 0-1

De thuisploeg kwam snel uit de startblokken. Er werd bij momenten goed voetbal gebracht. Na een paar minuten spel al een eerste kans voor Klinge,een opkomende Van Gulck bracht het leder aan de tweede paal waar Vaerenbergh zijn poging net over doel zag verdwijnen. Grembergen van zijn kant liet zich ook niet onbetuigd. Het had op momenten iets meer balbezit maar verder dan de zestien kwamen ze niet en dat deed de thuisploeg wel,een aanval op rechts werd achteruit gelegd,Van Gulck zag zijn schot gered door een toch wel attente bezoekende doelman.

De kansen bleven voor de thuisploeg na een poging van Bordui vanaf de zestien was er weer een uitbraak via Van Gulck die Vaerenbergh vond deze trapte het leder op de paal. Veel kansen voor De Klinge maar weinig doelpunten,0-0 was dan ook de ruststand.

De tweede helft begon veelbelovend met in minuut 46 een afgekeurd doelpunt van Bordui wegens vermeend buitenspel. In dezelfde minuut een doorbraak van de bezoekers,Van Gulck kreeg het leder ongewild op de arm.De scheids legde de bal op de stip en quintelier trapte de 0-1 op het scorebord.

De thuisploeg was aangeslagen na dit gebeuren en kon de volgende dertig minuten niets meer in elkaar steken. De bezoekers controleerde nu het hele gebeuren en het was wachten tot de laatste tien minuten toen Klinge aan een slotoffensief begon maar het was duidelijk soren was niet meer voor vandaag,de driepunten gingen mee naar Grembergen.

Klinge bleef verweest achter dit was een zure middag.

Volgende week speelt Ksk Klinge op Lochristi.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief